Vastgoedbeheer

Professioneel woningbeheer voor een aangename prijs

StartHousing maakt een duidelijk verschil door onze unieke eerste lijns beheerdiensten via een eigen beheermaatschappij 365Beheer aan te bieden. Voor particuliere eigenaren met één woning of voor institutionele beleggers, projectontwikkelaars en woningcorporaties met een royale woningportefeuille bieden zijn wij een totaaloplossing in het vastgoedbeheer. 

Je kiest uit een modulaire opbouw in beheerdiensten waardoor je altijd de regie houdt. Betrokkenheid, continu contact samen met vooruitstrevende online managementsystemen en aangename tarieven maken het verschil.

Persoonlijk contact en een online inzage

Wij stellen ons op als een proactieve beheerder, denken mee en adviseren. Elke verhuurder heeft één vaste contactpersoon binnen onze organisatie om de betrokkenheid en slagvaardigheid te waarborgen. Wij zijn als beheerder 24/7 bereikbaar en tevens heb je altijd online inzage in de gehele huuradministratie. Met onze modulaire beheerabonnementen richten wij ons specifiek op de basis beheerbehoefte, die worden ondersteund door beproefde en slimme ICT managementsystemen. Hierdoor houden wij onze beheertarieven zeer aangenaam en bieden wij u een laagste prijsgarantie.

Financieel Beheer

Onze kracht is de non-stop aandacht, het gehele jaar door. 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn wij bereikbaar.
StartHousing zorgt voor de inning van de verschuldigde huur & servicekosten middels automatische incasso. De gewenste jaarlijkse huurverhogingen voeren wij door.
Tijdens de verhuurperiode kunnen aanpassingen van administratieve aard gewenst zijn. Wij verzorgen de juiste afhandeling van bijvoorbeeld wijzigingen in huurovereenkomsten.
Wij bewaken en signaleren eventuele betalingsachterstanden. Door een secuur debiteurenbeheer kunnen wij snel en proactief handelen en natuurlijk in overleg. Indien nodig zorgen wij dat de juiste rechtsmaatregelen genomen worden. 
Wij adviseren over marktconforme huurprijzen en bij dreigende leegstand coördineren wij in overleg de best passende maatregelen. 
Deze garantiebetaling beheren wij en we dragen zorg voor de verrekening met vertrekkende huurders met behulp van de opgestelde inspectierapporten. 
Maandelijks verstrekken wij een helder huuroverzicht, die een gedetailleerd overzicht van de gedane uitgaven en de ingekomen huurpenningen en een overzicht van de eventuele huurachterstanden bevat.
De leveringen en diensten benoemd in de huurovereenkomst dienen jaarlijks verrekend te worden. Wij verzorgen de ‘afrekening servicekosten’ en stellen het nieuwe voorstel op. 
In nauwe samenwerking met onze huisadvocaat voorzien wij onze opdrachtgevers van raad in elke situatie.

Technisch beheer

Onze kracht is de non-stop aandacht, het gehele jaar door. 24 Uur per dag, 7 dagen per week zijn wij bereikbaar voor eventuele technische klachten en calamiteiten.
Als opdrachtgever bepaalt u of wij uw eigen leveranciers inzetten voor technische klachten of dat u het gemak van onze landelijke technische dienst wenst. Elke opdracht wordt voorafgaand aan de uitvoering door u goedgekeurd.
De landelijke inzet van StartHousing resulteert in een sterke inkoopkracht op alle technische leveranciers. Of het nu gaat over loodgieterswerkzaamheden, elektra, CV installatie, timmerwerk etc., u maakt altijd gebruik van voordelige tarieven! En wij rekenen nooit voorrijkosten!
Met regelmaat beoordelen wij samen met u de lopende contracten met leveranciers voor bijvoorbeeld schoonmaakwerkzaamheden of onderhoud van CV ketels. Wij houden de leveranciers scherp in hun dienstverlening aan u als afnemer. 
Wij coördineren voor u alle schadeaangelegenheden die onder de dekking van uw verzekeringspolis(sen) vallen. 
Bij elke opdracht controleren wij de correcte uitvoering van schoonmaak- en servicewerkzaamheden door leveranciers. Daarnaast houden we regelmatig een oogje in het zeil op de algemene staat van het pand.
Alle relevante documenten worden zorgvuldig gearchiveerd en zijn te allen tijde op te vragen. Zo heeft u altijd inzicht in de afspraken met o.a. leverancierscontracten, inspectierapporten, huurovereenkomsten, opleveringsdocumenten en bouwtekeningen.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Neem contact op