Huis verhuren

Een huis verhuren in Utrecht, Rotterdam of een andere locatie in midden Nederland? Daarvoor kun je bij ons terecht. Starthousing is al jaren een specialist op gebied van verhuur van appartementen, eengezinswoningen en kamers voor zowel korte als lange periodes. Indien gewenst nemen wij ook het financieel- en technisch beheer uit handen.

Wil je je huis tijdelijk verhuren omdat het te koop staat of vanwege een verblijf in het buitenland? Neem ook in deze situaties direct contact met ons op. 

Benieuwd naar je verhuurprijs?

Via onze online tool krijg je een indicatie van de verhuurprijs van jouw woning.

huis verhuren in utrecht of rotterdam verhuurprijs berekenen

Verhuur je huis aan huurders die je kunt vertrouwen

Ons doel is natuurlijk om jouw woning te verhuren aan een huurder die je volledig kunt vertrouwen. Een veelvoorkomende huurder die in dit plaatje past is een expat. Voor expats, internationale bedrijven en particulieren zijn wij voortdurend op zoek naar geschikte woonruimtes. Onze database bevat continu interessante huurkandidaten die direct op zoek zijn naar een huurwoning. Lees verder over huis verhuren aan expats.

Deskundigheid

Wij controleren huurkandidaten zeer uitgebreid middels een grondig antecedentenonderzoek, identiteitscontrole en diverse credit checks. Onze werkwijze is volgens de kwaliteitsnorm van VBO Makelaar en Huurcheck Nederland. Hierdoor worden onze verhuurdossiers extra gevalideerd.

Het StartHousing netwerk

Zowel lokaal als internationaal door onze focus op de expatmarkt hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. huurders vinden ons niet alleen via Funda en alle andere woningsites, maar ook via Social Media, internationale websites en (in)formele contacten met collega makelaars en expat organisaties. Zo brengen wij nieuwe woningen dageljks onder de aandacht bij meer dan 3500 nationale en internationale woningzoekers die zich bij ons hebben ingeschreven.

Klik hier als je meer wilt weten over onze werkwijze bij het verhuren van jouw woning. Zie ook onze pagina's over huis verhuren in Utrecht, Amersfoort en Rotterdam.

Neem contact op en bied je woning aan 

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Verificatie
Deze simpele vraag/antwoord-test is om spam tegen te gaan. Bewijs dat je een persoon bent en geen spambot.