Een woning kopen in Utrecht of omstreken

Een woning kopen is voor velen één van de belangrijkste uitgaven in het leven. Het is dan ook belangrijk dat je exact weet wat je koopt. Er zijn voldoende online mogelijkheden om woningen te zoeken en bezichtigingen aan te vragen, maar wat doe je zodra je een woning vindt die voldoet aan jouw wensen?

Wanneer je het juiste gevoel krijgt bij het bekijken van dé droomwoning dan is het heel menselijk om elementen rooskleuriger te zien. Schakel je eigen aankoopmakelaar in om je goed te laten adviseren. Zo ben je zeker van een realistische kijk op de situatie en krijg je onafhankelijk advies.

Bereken gratis de woningwaarde van jouw droomhuis

Ben je benieuwd wat je woning die je wilt kopen waard is? Ontvang dan binnen een paar minuten via onze online tool een gratis waardebepaling.

bereken woningwaarde button

Kennis, ervaring en persoonlijke aandacht 

De aankoopbegeleiding van StartHousing biedt vele voordelen bij het kopen van een woning. We zijn doorgewinterde makelaar in Utrecht en vanwege de ligging van ons kantoor in Wittevrouwen zijn we nóg doorgewinterder als makelaar in Utrecht Oost

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze makelaars? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je verder.

Onze makelaars

makelaar utrecht oost emielmakelaar utrecht oost basmakelaar utrecht oost robin

Emiel Niessen
Makelaar

Bas Westen
Makelaar

Robin van der Kooi
Makelaar

 

Neem contact op

Klantenbeoordelingen

StartHousing wordt gemiddeld met een 9 / 10 beoordeeld. Deze beoordeling is gebaseerd op 14 reviews.