Huis verhuren Rotterdam

StartHousing is dé verhuurmakelaar van de omgeving Rotterdam. Wij zijn al jaren specialist in het verhuren van appartementen, eengezinswoningen en kamers voor zowel korte als lange periodes. Staat jouw woning te koop en wil je het graag tijdelijk verhuren? Neem gerust contact met ons op!huis verhuren expats rotterdam

Appartement of huis verhuren aan expats in Rotterdam

Voor onze internationale portefeuille zijn wij continue op zoek naar gestoffeerde en gemeubileerde appartementen. Als StartHousing assisteren wij buitenlandse professionals (beter bekend als expats) bij het zoeken naar een tijdelijke huurwoning. Dit zijn expats uit het hogere segment, in dienst bij bijvoorbeeld Shell, BP, de Erasmus Universiteit, Unilever en Vopak.

Bereken jouw verhuurprijs

Via deze tool krijg je een indicatie van de verhuurprijs van jouw woning.

huis verhuren rotterdam bereken verhuurprijs

Koophuis verhuren Rotterdam

Staat jouw huis te koop en denk je eraan deze te verhuren? Er zitten veel voordelen aan gebonden wanneer je jouw huis verhuurt onder de leegstandswet. Zo hoef je bijvoorbeeld niet te verhuren onder het puntenstelsel en mag je zelf de huurprijs bepalen. Daarnaast mag je zonder reden de overeenkomst opzeggen (bijvoorbeeld wanneer je de woning hebt verkocht) met een wettelijke opzegtermijn van drie maanden. Wij als StartHousing kunnen je van begin tot eind begeleiden in dit proces. Wij zijn daarnaast altijd op de hoogte van de laatste wetswijzigingen zodat er altijd een juridisch gedegen huurcontract op tafel ligt, met jouw voorwaarden daarin verwerkt.woning verhuren Rotterdam

Woningbeheer

Door onze aparte beheerafdeling zijn wij in staat je compleet te ontzorgen op zowel het financieel als het technisch vlak. Onze beheer portefeuille is een van de grootste van Nederland. Zo kunnen wij altijd snel schakelen in geval van nood via bijvoorbeeld onze noodlijn die 24 uur per dag beschikbaar is. Ook het financiële plaatje is tot in de puntjes geregeld.

Starthousing; dé verhuurmakelaar van Rotterdam

Wij zorgen ervoor dat het verhuren van de woning je zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt! Wij zorgen voor:

  • Professionele foto’s van de woning
  • Marketing op alle grote sites (zowel binnen- als buitenland)
  • Een uitgebreid antecedentenonderzoek van de potentiele huurder
  • Het begeleiden in bijkomende kosten (denk aan GWL, gemeentelijke heffingen etc.)
  • Een huurovereenkomst met inspectierapport
  • Begeleiding wanneer de huurder de woning weer verlaat

Wij houden continue contact met de potentiele huurders. Indien een huurder de woning weer verlaat voorkomen wij leegstand door snel te handelen en de woning opnieuw aan te bieden. Dit alles doen wij onder no cure, no pay!

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Verificatie
Deze simpele vraag/antwoord-test is om spam tegen te gaan. Bewijs dat je een persoon bent en geen spambot.