Verhuurmakelaar Rotterdam

Ben je op zoek naar een huurwoning in Rotterdam, of wil je een woning te huur aanbieden? StartHousing brengt als Rotterdamse verhuurmakelaar huurders en verhuurders bij elkaar.

Woning verhuren     Bekijk woning aanbod

Moderne Verhuurmakelaar van Rotterdam

Wil je een huis te huur aanbieden in Rotterdam? Verhuren via StartHousing betekent dat wij je volledig ontzorgen in het gehele verhuurproces. Als VBO makelaar is een goede kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd. Wij zullen dan ook altijd zorgen voor een goede screening van kandidaten. Daarnaast werken wij met Huurcheck, hiermee worden alle potentieel huurders grondig gecheckt. Dankzij ons grote netwerk zijn we de specialist in het verhuren van woningen in Rotterdam.

Regels voor het verhuren van jouw huis

Hoe zit het met tijdelijke verhuur? En mag je een huis met hypotheek zomaar verhuren? Voordat jij je woning verhuurt is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de verhuurregels. Niet alleen kunnen deze regels per duur van de verhuurperiode, gemeente en woning verschillen, ze veranderen ook regelmatig. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste wetswijzigingen en helpen jou hiermee wanneer jij je huis wilt verhuren. Heb je vragen met betrekking tot de regelgeving om jouw huis te verhuren? Wij beantwoorden deze graag. Lees meer over regels voor woning verhuur.

Huis tijdelijk verhuren

Staat jouw woning te koop en wil je deze in de tussentijd tijdelijk verhuren? Wij helpen je ook met het verhuren van jouw woning onder de leegstandwet. Dit houdt in dat je jouw woning 6 tot 60 maanden mag verhuren zonder dat de huurder recht heeft op huurbescherming. Hierdoor is het mogelijk om met inachtneming van een termijn van drie maanden het contract op te zeggen als verhuurder. Wij helpen jou graag bij het gehele proces, waaronder het aanvragen van een vergunning hiervoor.

Woning verhuren aan expats

Ben je van plan je woning tijdelijk te verhuren? Dan is je huis verhuren aan expats in Rotterdam ideaal. Wij van StartHousing hebben veel ervaring met het verhuren van woningen aan expats en zijn hier de echte specialist in. Expats komen over het algemeen voor een langere tijd naar Nederland, zijn vaak hoogopgeleid en hebben een stabiel inkomen. Hierdoor is deze groep ideaal om jouw huis aan te verhuren. Wij zorgen altijd voor een screening van de huurders waardoor wij betrouwbare en zorgvuldige huurders voor jouw woning selecteren. Omdat wij samenwerken met verschillende internationale ondernemingen hebben wij altijd huurders (expats) beschikbaar voor jouw woning.

Gemeubileerd verhuren

Zou jij je woning willen verhuren, maar wel met jouw eigen meubilair erin? Dat kan! Wij verhuren zowel woningen die kaal of gemeubileerd/gestoffeerd zijn. Gemeubileerde woningen trekken andere huurders aan dan kale woningen. Zo kiezen expats vaak voor gemeubileerde woningen terwijl families met jonge kinderen vaker voor een kaal huis of appartement kiezen. Wat jij ook kiest, wij zoeken de perfecte huurder voor jou

Technisch en Financieel beheer

Heb je naast het verhuren van jouw woning ook interesse in het uitbesteden van jouw woningbeheer? StartHousing kan door middel van een eigen beheermaatschappij 365Beheer financieel en technisch beheer aanbieden. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken nadat jouw woning verhuurd is.365Beheer is 24/7 beschikbaar voor jouw huurder wanneer er technische problemen zijn en regelt ook financieel alles van A tot Z.

verhuurmakelaar rotterdam team starthousing

Waarom kiezen voor StartHousing?

Wij streven ernaar de beste verhuurmakelaar te zijn van Rotterdam. Waarom kiezen voor StartHousing:

  • Onze werkwijze is up to date naar de maatstaven van VBO Makelaar en Huurcheck.
  • We beschikken over een uitgebreid netwerk, waardoor uw woning snel is verhuurd.
  • We vinden betrouwbare huurders door een grondig antecedentenonderzoek.
  • We bieden optioneel technisch en commercieel beheer voor uw woning.

Klantbeoordelingen

StartHousing wordt gemiddeld met een 9/10 beoordeeld. Deze beoordeling is gebaseerd op 14 reviews.