Appartement verhuren in Utrecht

Wil je je appartement in Utrecht verhuren aan een betrouwbare huurder? Dan ben je bij StartHousing in goede handen. Wij zorgen er al jaren voor dat mensen hun woning verhuren aan huurders die ze kunnen vertrouwen. Je kunt bij ons terecht als je je appartement in Utrecht voor korte of lange tijd wilt verhuren. Wij zorgen ervoor dat alles voor je geregeld wordt en je eigenlijk alleen maar de sleutels over hoeft te dragen.

Benieuwd naar de verhuurprijs van je woning?

Via onze online tool krijg je een indicatie van de verhuurprijs van jouw woning.

knop om verhuurprijs te berekenen

appartement verhuren in Utrecht

Hoe gaat dat in z’n werk?

We brengen je appartement onder de aandacht bij meer dan 3.500 nationale en internationale woningzoekers die van plan zijn een woning te huren in Utrecht. Of je je appartement nou per direct beschikbaar stelt of pas over een tijdje een huurder zoekt. We gaan op zoek naar een passende huurder waar jij je appartement aan toevertrouwt. 

Onze service

StartHousing heeft jarenlange ervaring als verhuurmakelaar in Utrecht en Rotterdam. We kennen de kneepjes van het vak en kunnen je met onze ruime kennis en ervaring zorgvuldig begeleiden in het verhuren van je appartement in Utrecht. Als je wilt kunnen we je het financieel en technische gedeelte volledig uit handen nemen. Dan hoef je nergens meer naar om te kijken en weet je zeker dat je woning in goede handen is. 

Betrouwbare huurders

We vinden het belangrijk dat verhuurders er vanuit kunnen gaan dat hun appartement in goede handen is. We onderzoeken daarom onze huurkandidaten zorgvuldig met:

  • antecedentenonderzoek
  • controle van identiteit
  • credit checks

We werken volgens de kwaliteitsnorm van VBO Makelaar en Huurcheck Nederland. Onze verhuurdossiers zijn daardoor extra gevalideerd.

Appartement in Utrecht verhuren aan expats

appartement in utrecht centrum

Utrecht is een stad waar steeds meer expats hun weg weten te vinden. Vanwege de centrale ligging in het land, maar ook omdat bijna alles binnen 15 minuten vanuit het centrum van Utrecht te bereiken is. Utrecht biedt een perfect werkklimaat en is een prachtige stad om te wonen. Een groot aantal expats zoekt daarom voor kortere en langere periodes een huurwoning in Utrecht.

StartHousing brengt je in contact met expats die willen wonen in Utrecht en die vooral op zoek zijn naar gemeubileerde appartementen . We zijn partner van Expat Center Utrecht en hebben nauwe banden met internationale bedrijven, ziekenhuizen en universiteiten. Zo kunnen we mensen die hun woning willen verhuren direct koppelen aan een betrouwbare partij. Neem direct contact met ons op als je benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Regels over je appartement verhuren in Utrecht

StartHousing weet precies hoe de regelgeving over verhuren  in elkaar zit. We zijn altijd op de hoogte van vernieuwingen in de wet en weten als geen ander hoe je een perfecte huurovereenkomst opstelt. Als je met ons je appartement te huur zet in Utrecht, begeleiden we je op maat. Of je nou je voor lange tijd je appartement als huurhuis in Utrecht wilt verhuren, of voor een paar maanden een tijdelijke bewoner zoekt.

Verhuren jullie ook andere type woningen?

Jazeker, we hebben een heel breed scala aan woningen te huur in Utrecht. Van ruime een gezinswoning tot een volledig gemeubileerd 2-kamer appartement tot een studio in Utrecht. Je kunt met alle type woningen bij ons terecht. Zelfs als je je woning wilt verkopen, want we zijn ook makelaar in Utrecht en Rotterdam.

Neem contact op

Voor meer informatie, zie ook onze pagina's over huis verhuren in Utrecht en huis verhuren in Rotterdam.

Meld direct mijn woning aan!

Klantenbeoordelingen

Wij hebben een gemiddelde klantbeoordeling van 8,4 op basis van 90 reviews op Funda, Google en Facebook.

Voor verkoop wordt StartHousing op Funda gemiddeld met 8,7 / 10 beoordeeld. Deze beoordeling is gebaseerd op 12 reviews.