Makelaar in Utrecht Oost

Snel voor een goede prijs je huis verkopen in Utrecht? Je kiest bij StartHousing zelf je tarief. Daarvoor maken we voor ieder huis een afgestemde verkoopstrategie. Afgestemd op de kenmerken en kwaliteiten van jouw huis en de woonomgeving. Om op korte termijn zoveel mogelijke potentiële kopers die écht geïnteresseerd zijn in je huis te bereiken.

Waarom StartHousing?

  1. Funda beoordeling van 9 voor verkoop
  2. bepaalt zelf welk tarief we hanteren
  3. iedere woning krijgt een afgestemde verkoopstrategie
  4. gratis waardebepaling
  5. we adviseren en begeleiden je door het totale verkoopproces
  6. Utrecht en omgeving kennen we als geen ander

Gratis woningwaarde ontvangen

Je huis verkopen begint met een inschatting van de woningwaarde. Weten hoeveel jouw woning waard is? Met onze woningwaarde tool ontvang binnen een paar minuten gratis een waardebepaling. 

bereken woningwaarde button

Je huis verkopen

We zijn niet de gemiddelde makelaar die naast de telefoon zit te wachten tot die overgaat en bezichtigingen inplant. We houden er echt van om maximaal resultaat te halen uit hard werken. En dat doen we door je de begeleiden en adviseren tijdens het totale verkoopproces.

Dat begint bij onderzoek naar de unieke kwaliteiten van je huis en gaat verder met de prijsbepaling, foto's maken, je huis goed adverteren, bezichtigingen en onderhandelingen. Uiteindelijk sluiten we dat af met een succesvolle overdracht. Maar ons werk zit er pas op je helemaal tevreden bent en een goede recensie over ons achterlaat.

Uiteraard werken we in dienst van de verkoper. Maar het op z'n gemak stellen van de koper is vaak minstens zo belangrijk. Om die reden verzorgen we privé rondleidingen voor potentiële kopers. Zodat ze echt een gevoel bij het huis kunnen krijgen en rustig door de woning kunnen lopen. Met ook als resultaat dat ze uiteindelijk vaak sneller een bod uitbrengen.

Zo doen we dat

1. Voorbereiding

Benodigde documentatie verzamelen. En we onderzoeken op welke unieke punten we de woning gaan presenteren in de advertenties. We maken professionele woningfoto’s en video’s en creëren plattegronden op basis van exacte inmetingen.

2. Verkoopplan en verkoopstrategie

Prijs bepaling en huis ter verkoop aanbieden. Plaatsing op Funda en aanbieden aan ons netwerk van 3.500 nationale en internationale woningzoekers. We doen gerichte targeting op onder meer social media om in korte tijd zoveel mogelijk mensen te bereiken.

3. Bezichtiging en onderhandeling

We geven potentiële kopers echt de tijd om je woning goed te bekijken. En laten hen de unieke kwaliteiten van de woning zien. Je hoeft zelf eigenlijk alleen je woning beschikbaar stellen. Tijdens de onderhandelingen daarna adviseren over het reageren op biedingenen en zorgen we er samen voor dat je hier het maximale uit haalt.

4. Juridische afhandeling en overdracht

We zorgen ervoor dat alles correct op papier komt. Verzorgen de overeenkomsten tussen de koper en verkoper. En overzien het totale proces met de notaris.

Een nieuw huis kopen

Ook voor het kopen van een huis in Utrecht Oost zit je bij ons goed. De aankoopbegeleiding van StartHousing biedt veel voordelen bij het kopen van een woning, ons onafhankelijke advies geeft je een realistische kijk op je potentiële nieuwe huis. Wij beiden je begeleiding van begin tot eind, hebben een behoorlijke hoeveelheid ervaring en deskundigheid en kennen Utrecht Oost natuurlijk als onze broekzak.

huis verkopen utrecht met starthousing team

Klantbeoordelingen

Klanten prijzen ons voor de kwaliteit van onze begeleiding, communicatie en betrokkenheid.

 • “Fantastische begeleiding van A tot Z en een slimme, unieke verkooptactiek die ik bij andere partijen niet tegenkwam.”
 • “Snelle reactie, snelle acties, betrouwbaar, uitstekende communicatie en nog veel. Ervaar het zelf en u bent een tevreden ver(koper).”
 • “Contact met de makelaar verliep zeer prettig. Afspraken en beloftes worden structureel nagekomen.”
 • “Rustige en vakkundige makelaar die de tijd neemt om te luisteren en vragen te beantwoorden."

Het StartHousing netwerk

We zijn nauw verbonden met de expatmarkt en hebben een uitgebreid lokaal en internationaal netwerk. Woningzoekers vinden ons via Funda, social media, internationale websites en ons rijke netwerk van collega makelaars en expat organisaties. Dagelijks brengen we nieuwe woningen onder de aandacht bij meer dan 3.500 nationale en internationale woningzoekers.

Jouw makelaar in Utrecht Oost

Of je nou een huis wilt verkopen of zoeken in Wittevrouwen, Oudwijk of Sterrenwijk, StartHousing is de ideale partij om dit mee aan te pakken. Ook huizen in de Watervogelbuurt, Schildersbuurt en Rijnsweerd kopen of verkopen we samen met jou. En als we geen resultaat boeken, dan krijg je geen rekening van ons, zo simpel is het.

Onze makelaars

makelaar utrecht oost emiel makelaar utrecht oost bas makelaar utrecht oost robin

Emiel Niessen
Makelaar

Bas Westen
Makelaar

Robin van der Kooi
Makelaar

Neem contact op

Meld direct je woning aan!