Succesvol je huis verkopen in Utrecht

Snel voor een goede prijs je huis verkopen in Utrecht? Bij StartHousing kies je zelf je tarief. Daarvoor maken we voor ieder huis een unieke verkoopstrategie. Afgestemd op de kwaliteiten en kenmerken van jouw huis en de woonomgeving. Zodat we op korte termijn zoveel mogelijke potentiële kopers die écht geïnteresseerd zijn in je huis kunnen bereiken.

Waarom StartHousing?

  1. 9 voor verkoop op Funda
  2. zelf bepalen welk tarief je betaalt
  3. unieke strategie voor iedere woning
  4. gratis waardebepaling
  5. begeleiding en advies in het totale verkoop proces
  6. we kennen Utrecht en omgeving als onze broekzak

Gratis woningwaarde ontvangen

Je huis verkopen start met het inschatten van de woningwaarde. Wil je weten wat je woning waard is? Klik dan hier en ontvang binnen een paar minuten een gratis waardebepaling. 

bereken woningwaarde button

Je huis verkopen in Utrecht

We zijn niet de doorsnee makelaar die wacht tot de telefoon overgaat en een bezichtiging inplant. We houden er echt van om hard te werken voor maximaal resultaat. In onze begeleiding dragen we zorg voor het totale verkoopproces. Van de eerste inspectie, tot woningfotografie, tot juridische afhandeling. En ons werk zit er eigenlijk pas op als je helemaal tevreden bent en een goede recensie over ons achterlaat.

We werken uiteraard in dienst van de verkoper. Maar we zorgen er ook graag voor dat de koper zich op z’n gemak voelt. Daarom verzorgen we privé rondleidingen voor potentiële kopers. Zodat ze rustig door de woning kunnen lopen en echt een gevoel bij het huis kunnen krijgen. Met als bijeffect dat ze uiteindelijk vaak sneller een bod uitbrengen.

Zo pakken we dat aan

1. Voorbereiding

Verzamelen van alle nodige documentatie. Onderzoek naar unieke punten waarop we de woning gaan aanbieden. Professionele woningfoto’s en video’s maken. Inmetingen doen en plattegronden creëren.

2. Verkoopplan en -strategie

Prijs bepalen en huis aanbieden voor verkoop. Aanbieden op Funda en aan ons netwerk van 3.500 nationale en internationale woningzoekers. Gerichte targeting op social media om in korte tijd veel mensen te bereiken.

3. Bezichtigingen en onderhandeling

Potentiële kopers krijgen de tijd om de woning goed te bekijken. We laten hen de unieke eigenschappen van de woning zien. Je hoeft zelf eigenlijk niks te doen, alleen de woning beschikbaar stellen. In de onderhandelingen daarna adviseren we hoe je het best kunt reageren op biedingen.

4. Juridische afhandeling en overdracht

Op papier zetten van afspraken. Onderteken van overeenkomsten tussen koper en verkoper. Bewaking van proces met notaris.

huis verkopen utrecht met starthousing team

Klantbeoordelingen

Klanten prijzen ons voor de kwaliteit van onze begeleiding, communicatie en betrokkenheid.

 • “Fantastische begeleiding van A tot Z en een slimme, unieke verkooptactiek die ik bij andere partijen niet tegenkwam.”
 • “Snelle reactie, snelle acties, betrouwbaar, uitstekende communicatie en nog veel. Ervaar het zelf en u bent een tevreden ver(koper).”
 • “Contact met de makelaar verliep zeer prettig. Afspraken en beloftes worden structureel nagekomen.”
 • “Rustige en vakkundige makelaar die de tijd neemt om te luisteren en vragen te beantwoorden."

Het StartHousing netwerk

StartHousing is doorgewinterde makelaar in Utrecht en vanwege de ligging van ons kantoor in Wittevrouwen zijn we nóg doorgewinterder als makelaar in Utrecht Oost. We hebben een uitgebreid lokaal en internationaal netwerk en zijn nauw verbonden met de expatmarkt. Kopers vinden ons via Funda, social media, internationale websites en ons rijke netwerk van collega makelaars en expat organisaties. We brengen dagelijks nieuwe woningen onder de aandacht bij meer dan 3.500 nationale en internationale woningzoekers.

Onze makelaars

makelaar utrecht oost emielmakelaar utrecht oost basmakelaar utrecht oost robin

Emiel Niessen
Makelaar

Bas Westen
Makelaar

Robin van der Kooi
Makelaar

 

Neem contact op

Meld direct je woning aan!