Huis verhuren in Utrecht

Wil je je huis of appartement verhuren in Utrecht? Schakel dan StartHousing in. Wij verhuren van eengezinswoningen tot aan kamers en appartementen voor zowel langere als korte periodes. Eventueel kunnen wij ook het financieel- en technisch beheer verzorgen. 

Bereken jouw verhuurprijs

Via deze online tool krijg je een indicatie van de verhuurprijs van jouw woning.

huis verhuren in utrecht verhuurprijs berekenen

Tijdelijk je huis verhuren in Utrecht?

Als je tijdelijk je huis wilt verhuren in Utrecht, dan helpen wij je aan tijdelijke huurkandidaten zoals expats. Om jouw huis tijdelijk te verhuren helpen we je met de aanvraag van een leegstandswet vergunning in Utrecht. Indien je voor een langere periode naar het buitenland gaat kan ook verhuur met een diplomatenclausule uitkomst bieden. 

Waarom huis verhuren via StartHousing?

1. Kwaliteit in woningverhuur

Wij checken als VBO verhuurmakelaar onze huurkandidaten zeer uitgebreid middels een grondig antecedentenonderzoek, identiteitscontrole en diverse credit checks. Dit verzorgen wij ook bij verhuur aan expats. We werken volgens de kwaliteitsnormen van VBO makelaar en Huurcheck Nederland. Hierdoor worden onze verhuurdossiers extra gevalideerd. Uiteraard werken wij volgens de laatste wet- en regelgeving voor woningverhuur.  

2. Professionele marketing

Met ons marketingsysteem publiceren wij woningen op alle huurwoningen sites van Nederland en de belangrijke internationale verhuur en expat sites. Hierdoor worden onze woningen getoond aan een grote groep woningzoekenden. 

3. Partner van International Welcome Center Utrecht Region

Als partner van het International Welcom Center Utrecht Region (voorheen Expat Center Utrecht) hebben wij goede banden met de expats die naar de regio Utrecht komen. Heel interessant voor mensen die hun huis of appartement verhuren in Utrecht.

4. Preferred Partner internationale bedrijven, ziekenhuizen en universiteiten

Inmiddels hebben wij banden opgebouwd met de vele internationale organisaties uit de regio Utrecht waarvoor expats naar Nederland en Utrecht komen. Wij stellen je woning rechtstreeks bij deze gerenommeerde Utrechtse bedrijven, ziekenhuizen, expat organisaties en universiteiten voor.

Klantenbeoordelingen

StartHousing wordt gemiddeld met een 9 / 10 beoordeeld. Deze beoordeling is gebaseerd op 14 reviews in Utrecht  huis verhuren Utrecht expats

Neem contact op 

Vraag via deze link gratis je verhuurprijs aan. Bekijk ook onze  en onze informatiepagina met tips voor huis gemeubileerd verhuren.

Meer informatie nodig? Wij zijn bereikbaar via 030 - 207 00 10, utrecht@starthousing.nl of kom langs bij één van onze kantoren. Bekijk ook onze kwalitatieve werkwijze.

 

Woning direct aanbieden?

Vul onderstaand formulier in om direct je woning aan te bieden voor verhuur in Utrecht. 

 

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.