Huis verhuren

Een huis verhuren in Utrecht, Rotterdam of een andere locatie in Midden-Nederland? Daarvoor kun je bij ons terecht. Starthousing is als verhuurmakelaar al jaren een specialist op gebied van verhuur van woningen voor zowel korte als lange periodes. Indien gewenst nemen wij ook het financieel- en technisch beheer uit handen.

Wil je je huis tijdelijk verhuren omdat het te koop staat of vanwege een verblijf in het buitenland? Ook hierbij kunnen wij goed helpen.   

Bereken alvast je geschatte verhuurprijs

Benieuwd naar je verhuurprijs? Via onze online tool krijg je een indicatie van de verhuurprijs van jouw woning. Klik op de button hieronder.

huis verhuren in utrecht of rotterdam verhuurprijs berekenen

Verhuur je huis aan betrouwbare huurders

Ons doel is jouw huis te verhuren aan een huurder die je volledig kunt vertrouwen. Een veelvoorkomende huurder die in dit plaatje past is een expat.

Voor expats, internationale bedrijven en particulieren zijn wij voortdurend op zoek naar geschikte woonruimtes. Onze database bevat continu interessante huurkandidaten die direct op zoek zijn naar een huurwoning. Lees verder over huis verhuren aan expats.

Deskundige werkwijze

Wij controleren huurkandidaten zeer uitgebreid middels:

  • een grondig antecedentenonderzoek
  • identiteitscontrole
  • diverse credit checks

Onze werkwijze is volgens de kwaliteitsnorm van VBO Makelaar en Huurcheck Nederland. Hierdoor worden onze verhuurdossiers extra gevalideerd.

Profiteer van ons netwerk

Zowel lokaal als internationaal door onze focus op de expatmarkt hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Huurders vinden ons niet alleen via Funda en alle andere woningsites, maar ook via Social Media, internationale websites en (in)formele contacten met collega makelaars en expat organisaties. Zo zijn we partner van het International Welcome Center Utrecht Region (voorheen Expat Center) en koppelen we via hen veel expats aan mensen die hun appartement verhuren in Utrecht.

Zo brengen wij nieuwe woningen dagelijks onder de aandacht bij meer dan 3600 nationale en internationale woningzoekers die zich bij ons hebben ingeschreven. 

Klik hier als je meer wilt weten over onze werkwijze bij het verhuren van jouw huis. Zie ook onze pagina's over huis verhuren in Utrecht, Amersfoort en Rotterdam.

Klantenbeoordelingen

StartHousing wordt gemiddeld met een 9 / 10 beoordeeld. Deze beoordeling is gebaseerd op 14 reviews.

Neem contact op en bied je woning aan

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.