Renting out a house in Rotterdam

Een huis verhuren in Rotterdam? Wij helpen je snel met het vinden van betrouwbare huurkandidaten. StartHousing is al jaren specialist in het verhuren van huizen, appartementen, en kamers voor zowel korte als lange periodes.

Staat jouw woning te koop en wil je die graag tijdelijk verhuren in Rotterdam? Wij helpen je met het tijdelijk verhuren van je huis onder de leegstandwet.

Bereken direct jouw verhuurprijs

Via onze online tool krijg je een indicatie van de verhuurprijs van jouw woning. Klik op de button hieronder.

huis verhuren rotterdam bereken verhuurprijs

huis verhuren expats rotterdam

Verhuur je huis aan expats in Rotterdam

Voor onze internationale portefeuille zijn wij continue op zoek naar gestoffeerde en gemeubileerde appartementen. StartHousing assisteert buitenlandse professionals (beter bekend als expats) bij het zoeken naar een tijdelijke huurwoning. Dit zijn expats uit het hogere segment, in dienst bij bijvoorbeeld Shell, BP, de Erasmus Universiteit, Unilever en Vopak.

Bekijk ook onze informatiepagina met tips om je huis gemeubileerd te verhuren

Huis tijdelijk verhuren onder leegstandwet

Staat jouw huis te koop en denk je eraan deze tijdelijk te verhuren? Er zitten veel voordelen aan gebonden wanneer je jouw huis tijdelijk verhuurt onder de leegstandswet. De belangrijkste voordelen:

  • Je mag zelf de verhuurprijs bepalen, omdat de verhuur niet onder het puntenstelsel valt.
  • Je mag zonder reden de overeenkomst opzeggen met een wettelijke opzegtermijn van drie maanden. Bijvoorbeeld wanneer je de woning hebt verkocht.

Wij als StartHousing kunnen je van begin tot eind begeleiden in dit proces. Wij zijn daarnaast altijd op de hoogte van de laatste wetswijzigingen, zodat er altijd een juridisch gedegen huurcontract op tafel ligt, met jouw voorwaarden daarin verwerkt.

woning verhuren Rotterdam

Woningbeheer mogelijk

Door onze aparte beheerafdeling zijn wij in staat je compleet te ontzorgen op zowel het financieel als het technisch vlak. Onze beheer portefeuille is een van de grootste van Nederland.

Zo kunnen wij altijd snel schakelen in geval van nood via bijvoorbeeld onze noodlijn die 24 uur per dag beschikbaar is. Ook het financiële plaatje is tot in de puntjes geregeld.

Waarom verhuren via StartHousing?

Wij zorgen ervoor dat het verhuren van de woning je zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt! Waarom kiezen voor StartHousing:

  • Professionele foto’s van de woning
  • Marketing op alle grote sites (zowel binnen- als buitenland)
  • Een uitgebreid antecedentenonderzoek van de potentiële huurder 
  • Het begeleiden in bijkomende kosten (denk aan GWL, gemeentelijke heffingen etc.)
  • Een huurovereenkomst met inspectierapport
  • Begeleiding wanneer de huurder de woning weer verlaat
  • Aangesloten bij VBO® en Huurcheck® 

Wij houden continu contact met de potentiele huurders. Indien een huurder de woning weer verlaat, voorkomen wij leegstand door snel te handelen en de woning opnieuw aan te bieden. Dit alles doen wij onder een no cure, no pay beleid!

Klantenbeoordelingen

StartHousing wordt gemiddeld met een 9 / 10 beoordeeld. Deze beoordeling is gebaseerd op 14 reviews.

Neem contact op 

Vraag via deze link gratis je verhuurprijs aan. Bekijk ook onze informatiepagina met tips over huis gemeubileerd verhuren.

Meer informatie nodig? Wij zijn bereikbaar via 010-2696308, rotterdam@starthousing.nl of kom langs bij één van onze kantoren. Bekijk ook onze kwalitatieve werkwijze

Woning direct aanbieden?

Vul onderstaand formulier in om direct je woning aan te bieden voor verhuur in Rotterdan.

Persoonlijke gegevens
 
 
 
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.