Beleggingsmakelaar

Ben je op zoek naar een beleggingsmakelaar die jou kan begeleiden in het volledige aan- of verkoopproces? Dan ben je bij StartHousing aan het juiste adres. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en bieden daarom persoonlijke begeleiding van A tot Z wanneer je een beleggingspand wil kopen, verhuren, beheren of verkopen.

Benieuwd naar het rendement op jouw belegging?

Vul het formulier in en ontvang direct jouw rendement via de mail. 

Landelijk opererende
Beleggingsmakelaar 

Investeren in Vastgoed kan veel rendement opleveren. Hierbij is het belangrijk om in de juiste beleggingsobjecten te investeren. Zonder kennis over de volledige Nederlandse markt kan het lastig zijn om de juiste prijs te bepalen voor onroerend goed. Een beleggingsmakelaar weet alle ins en outs van de markt en kan zo advies geven over de juiste marktprijs en overeenkomsten. Doordat StartHousing actief is in heel Nederland weten wij de panden te vinden waar jou rendement maximaal is. Via ons grote netwerk kunnen wij jou als belegger ook helpen met het vinden van onroerend goed dat nooit op de markt komt. Hiermee voorkom je verassingen en ben je altijd op de hoogte van alle beschikbare beleggingspanden.

StartHousing is de landelijke beleggingsmakelaar. Wij begeleiden particulieren en professionele vastgoedbeleggers in het gehele proces van aankoop tot verkoop van hun beleggingspand. Door ons brede netwerk zijn wij op de hoogte van alle beschikbare beleggingspanden en weten wij gemakkelijk en snel een geschikte huurder te vinden voor een beleggingspand. Daarnaast bieden wij persoonlijke hulp bij het bereken van het rendement en het verkopen van beleggingspanden. 

Bereken direct jouw rendement

Onze diensten

 • Aankoopproces

  Ben je op zoek naar een beleggingspand om deze te verhuren en hiermee rendement mee te maken? StartHousing helpt je bij het vinden van het juiste beleggingspand. Naast het zoeken van een geschikt pand, het berekenen van het rendement en advies over de juiste aankoopprijs, begeleiden wij je ook bij de aankoop van het beleggingspand.

 • De financiering van het beleggingspand 

  De financiering van een beleggingspand werkt net wat anders dan de financiering van bijvoorbeeld een huis waarin je zelf wilt gaan wonen. Het is dan ook begrijpelijk dat hier vragen over zijn. Om een beleggingspand te kunnen financieren is het mogelijk om een vastgoedhypotheek te nemen. Maar hoe werkt een vastgoedhypotheek? StartHousing geeft je persoonlijk advies voor het financieren van jouw beleggingspand.

 • Verhuren

  Het vinden van een geschikte huurder voor jouw beleggingspand kan een hele klus zijn. Daarom helpt StartHousing met het vinden en screenen van de geschikte huurder. Doordat StartHousing een groot netwerk heeft is de geschikte huurder voor jouw beleggingspand zo gevonden. Daarnaast helpt StartHousing bij het verzorgen van de huurovereenkomst en kunnen we advies geven over de juiste verhuurprijzen.

 • Beheren 

  Het beheren van een beleggingspand kan veel energie en tijd kosten. Wil je daarom het beheer van jouw pand of panden uitbesteden? Onze zusterorganisatie 365Beheer kan je hierbij helpen. Zij bieden flexibel beheer van jouw vastgoed aan waarbij zowel technisch beheer, financieel beheer en commercieel beheer mogelijk zijn.

 • Verkopen

  Ben je van plan je beleggingspand te verkopen? StartHousing kan advies geven wat de marktprijs van jouw pand is, in welke staat je het pand het beste kan verkopen en helpt bij het verkopen van jouw beleggingspand. Of je nu interesse hebt in het aankopen, verhuren of verkopen van een beleggingspand: StartHousing kan je begeleiden in het gehele proces.

Interesse in een beleggingsmakelaar?

Wil jij een beleggingspand aankopen, verhuren, verkopen of laten beheren? En kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij je graag!

Neem direct contact op

Rendement berekenen 

Indien jij een pand wilt kopen als beleggingsinvestering is het verstandig om van tevoren het verwachte rendement te bereken. Ben jij benieuwd welk rendement je uit jouw beleggingspand kan halen? Gebruik onze tool en komt er direct achter welk rendement jij kan verwachten.