Beschrijving

Langstraat 34 te Gendt + Kruisstraat 23 te Gendt. Alleen samen te aanvaarden.

Op goede locatie gelegen vrijstaand kamerverhuurbedrijf (verhuurde staat) met ruim geschakeld woonhuis en vrijstaande garage en ruime tuin. De perceel grootte bedraagt; 1.170 m2. Het kamerverhuurbedrijf en de woning zijn geheel in verhuurde staat. Het wordt compleet verkocht inclusief commerciële was/droogautomaten. 

Indeling kamerverhuurbedrijf: Gezamenlijk entree en wasruimte, 6 kamers met eigen keukenblok, twee kamers met eigen douche/toilet, twee gezamenlijk douches en toiletruimten, fietsenberging 1e verdieping: overloop, 5 kamers met eigen keukenblok, gezamenlijke douches en toiletten, ruim dakterras. 2e verdieping: 2 kamers met eigen keukenblok. Totaal: 13 kamers/studio's. 

Indeling woonhuis: Entree, toilet, berging, ruime woonkamer met erker, open keuken met diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken, schuur/bergruimte en eigen carport. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer en bergruimte. 

Algemeen: Het oorspronkelijk bouwjaar is circa 1950. In 1994 is het achtergelegen woonhuis gebouwd. Vervolgens is in 2003 intern alles gerenoveerd en is de vrijstaande garage met verdieping gebouwd. In de garage zijn alle voorzieningen aanwezig om ook deze geschikt te maken voor kamerverhuur. Dit geldt tevens voor het aangebouwde woonhuis. 

Het geheel is zeer goed onderhouden, vrijwel volledig geïsoleerd, voorzien van centrale verwarming, aluminium kozijnen met dubbele beglazing, voorzien van sierhekwerk en elektrische toegangspoort. Het geheel voldoet aan alle eisen met betrekking tot kamerverhuur. Gebruiksvergunning is aanwezig. Aanvaarding: In overleg. 

Bijzonderheden:
- Huursom €103.723,-. met ruimte voor verhoging
- Woonhuis biedt toekomstig perspectief voor hogere huur en/of meerdere eenheden
- Zeer goede staat van onderhoud
- Woonhuis en verhuurbederijf zijn kadastraal gescheiden
- Energie labels zijn aangevraagd 

Omschrijving          Excl.        BTW       Totaal
Huur                € 6.576,64 -             € 6.576,64
Servicekosten         € 1.907,00 -             € 1.907,00
Voorschot G/W/E      € 160,00 -              € 160,00
Totaal gefactureerd    € 8.643,64 -            € 8.643,64

Kenmerken