Dé makelaar in Utrecht voor verkoop en aankoop

Op zoek naar een betrokken, betrouwbare en deskundige makelaar in Utrecht? We helpen je graag verder bij het verkopen of kopen van je woning. StartHousing krijgt op Funda een gemiddelde beoordeling van een 9 voor de kwaliteit van onze dienstverlening. We zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en niet voor niets zijn we partner van Expat Center Utrecht. 

Bereken gratis je woningwaarde 

Ben je benieuwd wat je huidige woning waard is? Vraag dan met onze online tool een gratis waardebepaling aan.  

bereken woningwaarde button 

Waarom is StartHousing dé makelaar in Utrecht?  

 • Je betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt
 • Bepaal zelf het tarief 
 • Persoonlijke en actieve ondersteuning en begeleiding
 • Duidelijke strategie en werkwijze 
 • Sterk verankerd in de stad en de regio
 • Professionele presentatie van je woning in beeld en woord 
 • Groot netwerk om je woning zo breed mogelijk zichtbaar te maken 
 • Oog voor detail

Persoonlijke begeleiding 

Snel voor goede prijs verkopen 

We hanteren een persoonlijke en actieve ondersteuning en begeleiding. Zodat we snel en voor een goede prijs jouw huis verkopen of verhuren. Met ons kantoor in hartje Utrecht zijn we sterk verankerd in de stad en de regio en kunnen we je passend en deskundig advies geven.

Precies wat je nodig hebt

Makelaarschap op maat betekent voor ons dat we ervoor zorgen dat je van ons precies krijgt wat je nodig hebt. Niet meer en niet minder, zodat je niet meer betaalt dan nodig is. We maken op basis van jouw behoeften een gedegen verkoopplan voor je, gebaseerd op de huidige situatie in de woningmarkt.

Taxatie en waardebepaling

Onze gecertificeerde taxateur maakt als dat nodig is een onafhankelijk taxatie rapport, dat voldoet aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Daarmee doen we samen een gedegen waardebepaling en bepalen we een passende verkoopprijs.

team starthousing makelaar utrecht Hoe zorgen wij voor een succesvolle verkoop?

StartHousing beschikt over een groot netwerk om je woning online, offline en op social media breed zichtbaar te maken. We brengen je huis zeer professioneel vast in beeld en woord. Met professionele woningfotografie, video’s, stylingadvies, 3D plattegronden, 360 graden foto's en pakkende teksten in het Nederlands en Engels op maat. 

Ook voor het verzorgen van bezichtigingen en onderhandelingen zijn we dé makelaar in Utrecht! Met gevoel voor optimaal onderhandelingsresultaat en oog voor detail, ook in de uiteindelijke juridische afhandeling en overdracht.

Aanpak en werkwijze

Het verkoopproces

 • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
 • Fase 2: Verkoopplan, presentatie & prijsstelling
 • Fase 3: Bezichtigingen en onderhandeling
 • Fase 4: Juridische afhandeling en overdracht

Helder en duidelijke werkwijze 

Dus heb je behoefte aan een heldere aanpak en een duidelijke strategie en werkwijze? StartHousing helpt je graag verder en zorgt ervoor dat voor jouw woning met goed resultaat verkocht of verhuurd wordt. Met een vast enthousiast contactpersoon, duidelijke afspraken en betrouwbare en werkende marketing. Dat is waar we voor staan.

Wil je juist een huis aankopen en heb je daar een makelaar in Utrecht voor nodig die je kan begeleiden of ondersteunen? StartHousing is ook aankoopmakelaar en verbindt mensen met een aankoopwens aan hun droomhuis. Wil je je woning verhuren, of ben je op zoek bent naar een huurwoning, dan kun je ook bij ons terecht.

Onze makelaars

makelaar utrecht oost emielmakelaar utrecht oost basmakelaar utrecht oost robin

Emiel Niessen
Makelaar

Bas Westen
Makelaar

Robin van der Kooi
Makelaar

 

Neem direct contact op!