Zorgeloos verhuren met de Huurschadeverzekering!

Bij ons bent u altijd standaard verzekerd tegen eventuele huurschade. Dat noemen wij pas risicoloos verhuren. De verzekering vergoedt alle schade aan uw woning en inboedel plus de juridische kosten bij uitzetting tot aan de schoonmaak.

Verhuurrisico's in kaart gebracht

StartHousing werkt met het Huurcheck validatiesysteem. Een unieke manier van screenen, waarmee de huurder uitgebreid wordt gecheckt op identiteit, inkomen en kredietwaardigheid. Een medewerker van Huurcheck toetst onafhankelijk of de huurtransactie voldoet aan de eisen van huurwetgeving, verhuurveiligheid en zorgvuldigheid. Als verhuurder ontvangt u daar een verhuurcertificaat van, met een verslag over het uitgevoerde screeningsonderzoek een samenvatting van het totale verhuurdossier en het advies van Huurcheck.

Risicoloos verhuren, geen zorgen achteraf

Hoewel de kredietwaardigheid door StartHousing vooraf wordt gescreend, is sociaal gedrag helaas niet te meten. Het is niet vooraf te bepalen hoe een huurder uw woning zal bewonen. Na de sleuteloverdracht kan er helaas nog van alles misgaan. Van een beschadigde parketvloer die niet door de WA-verzekering van de huurder gedekt wordt, tot in het ergste geval schade aan e opstal en inboedel die wordt veroorzaakt door een hennepkwekerij, XTC-lab of onderhuur. Ook de daarbij behorende juridische kosten en kosten voor ontruiming en schoonmaak kunnen flink in de papier lopen.

De Huurschadeverzekering is een uniek verzekeringsproduct  waar niet alleen malversaties en misstanden mee worden teruggedrongen op de huurmarkt, maar waar de verhuurder ook na de sleuteloverdracht wordt beschermd tegen huurschade. De verzekering wordt afgegeven op basis van een positief advies van Huurcheck Nederland.  In samenwerking met Huurcheck Nederland en ACL Verzekeringen/Lloyd's of London zorgt StartHousing ervoor dat u voortaan zorgeloos kunt verhuren.

Wilt u meer informatie over de Huurschadeverzekering? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer!

Wilt u meer informatie over de Huurschadeverzekering? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer!