Het huis van Q met StartHousting

Woensdagmiddag wonnen de 24-jarige Jamal en de 23-jarige Jhelisa het spel Het Huis van Q. Een actie van Qmusic en StartHousing om starters die moeite hebben met het vinden van woonruimte een handje te helpen. Een jaar lang wordt voor hen de huur van een eengezinswoning in het centrum Utrecht betaald. En de woning is ook nog eens helemaal woonklaar gemaakt.

Een week tijd hebben twee koppels een strijd om de sleutel van het huis gevoerd. Iedere dag was er een challenge bij Domien, waarmee een van de koppels een sleutel kon verdienen. Dagelijks dus een kans om de juiste sleutel te bemachtigen. En uiteindelijk paste er natuurlijk maar één sleutel.

In de week voorafgaand aan de laatste challenge is het huis door Qmusic’s Mattie en Marieke totaal woonklaar gemaakt. En daar werd woensdagmiddag de laatste challenge gehouden. De twee koppels kregen op het laatste moment nog de kans om sleutels van elkaar af te pakken. Een spannende ontknoping!

En die werd dus gewonnen door Jamal en Jhelisa. Zij kunnen nu zorgeloos een jaar lang in een mooie gezinswoning dichtbij de Kromme Nieuwegracht wonen. Daarin hebben ze maar liefst twee slaapkamers en een dakterras op het zuiden. We zijn ontzettend blij dat we hen hebben kunnen helpen aan een goede start op de woningmarkt.