Appartement verhuren in Rotterdam

Wil je je appartement verhuren in Rotterdam aan een betrouwbare huurder? StartHousing is al jaren partner in de verhuur van appartementen aan huurders waar je van op aan kunt. We verhuren onder meer aan expats van Shell, BP, Erasmus Universiteit, Unilever en Vopak. 

Benieuwd naar de verhuurprijs van je woning?

Via onze online tool krijg je een indicatie van de verhuurprijs van jouw woning.

knop om verhuurprijs te berekenen

Via Starthousing verhuren in Rotterdam?

appartement verhuren in RotterdamWe brengen je appartement onder de aandacht bij een grote groep nationale en internationale woningzoekers die van plan zijn een woning te huren in Rotterdam.

Of je je appartement nou per direct beschikbaar stelt of pas over een tijdje een huurder zoekt. We gaan op zoek naar een passende huurder waar jij je appartement aan toevertrouwt. 

Onze service

StartHousing heeft jarenlange ervaring als verhuurmakelaar in Rotterdam en Utrecht. We kennen de kneepjes van het vak en kunnen je met onze ruime kennis en ervaring zorgvuldig begeleiden in het verhuren van je appartement. Je kunt zowel bij ons terecht als je je woning in Rotterdam voor onbepaalde als voor bepaalde tijd wilt verhuren.

Indien gewenst kan (StartHousing) het gehele verhuurproces, en alles wat daarbij komt kijken, voor je verzorgen. Het vinden van de perfecte kandidaat is waar wij elke keer opnieuw voor gaan! Daarnaast zijn er na de verhuurbemiddeling ook mogelijkheden tot het beheren van het appartement of ander type woning.

Betrouwbare huurders

Onze prioriteit is om ervoor zorgen dat mensen die hun appartement beschikbaar voor verhuur hebben in contact te brengen met betrouwbare huurders. We snappen als geen ander hoe essentieel het is om er zeker van te zijn dat je woning in goede handen is. Daarom doen we uitgebreid vooronderzoek naar potentiële huurders, met:

•      antecedentenonderzoek
•      controle van identiteit

•      credit checks

We werken volgens de kwaliteitsnorm van VBO Makelaar en Huurcheck Nederland. Onze verhuurdossiers zijn daardoor extra gevalideerd.

Appartement verhuren aan expats in Rotterdamappartement verhuren in Rotterdam

Wil je je huis verhuren aan expats? Expats zijn hoogopgeleide buitenlanders, die zich voor hun werk voor korte of langere tijd in Nederland vestigen. StartHousing heeft een ruim netwerk aan internationale bedrijven en organisaties die voortdurend op zoek zijn naar gestoffeerde en gemeubileerde appartementen in Rotterdam en omgeving. 

Regels over je appartement verhuren

StartHousing weet precies hoe de regelgeving over verhuren in elkaar zit. We zijn altijd op de hoogte van vernieuwingen in de wet en weten precies hoe je een perfecte huurovereenkomst opstelt. Als je met ons je appartement te huur zet, begeleiden we je op maat.

Verhuren jullie ook andere type woningen?

Ook voor het verhuren van uw woning kunnen we zorg dragen. We verhuren alle mogelijke type woningen in Rotterdam en Utrecht. Van een studio, tot een volledig gemeubileerd 2-kamer appartement, tot een ruime gezinswoning. En ook als je je woning via ons wilt verkopen kan dat, want we zijn tevens verkoopmakelaar in zowel Rotterdam als Utrecht.

Neem contact op

Voor meer informatie, zie ook onze pagina's over huis verhuren in Rotterdam en Utrecht.

Meld direct mijn woning aan!

Klantenbeoordelingen

Wij hebben een gemiddelde klantbeoordeling van 8,4 op basis van 90 reviews op Funda, Google en Facebook.

Voor verkoop wordt StartHousing op Funda gemiddeld met 8,7 / 10 beoordeeld. Deze beoordeling is gebaseerd op 12 reviews.