Succesvol je huis verhuren met StartHousing

Wil jij graag je huis verhuren in Rotterdam, Utrecht of een andere locatie in Midden-Nederland? StartHousing help je als verhuurmakelaar graag bij de verhuur van jouw woning. StartHousing is gespecialiseerd in het verhuren van woningen. Wij kunnen je helpen bij zowel het verhuren van jouw woning voor lange periodes als korte periodes en zoeken graag een geschikte huurder voor je. Daarnaast nemen wij ook, indien gewenst, het financieel- en technisch beheer uit handen.

Bereken je huurprijs

Wil jij alvast weten wat de verhuurprijs is van jouw woning? Je kan het berekenen met onze online tool. Zo krijg jij een indicatie van de verhuurprijs van jouw woning, nog zonder een verhuurmakelaar in te schakelen.

 huis verhuren in utrecht of rotterdam verhuurprijs berekenen

Kies voor een verhuurmakelaar

Wil jij graag je huis verhuren, maar twijfel je om een verhuurmakelaar in te schakelen? Dat is begrijpelijk. Er is veel informatie online te vinden, waardoor een verhuurmakelaar misschien niet altijd nodig lijkt. Toch is het handig om wél voor een verhuurmakelaar te kiezen. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het verhuren van woningen en kennen alle regels en wetten omtrent verhuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvragen van vergunningen bij de gemeente. Daarnaast maken zij het papierwerk in orde, waardoor je altijd correcte en volledige contracten hebt. Zo ben je er zeker van dat alle regels die je wil en nodig zijn, opgesteld staan in het contract. Ook weten zij geschikte kandidaten uit te zoeken voor jouw woning dankzij hun professionele netwerk. Tevens hebben ze ook kennis over de marktomstandigheden, zoals de gemiddelde huurprijs in de omgeving. Tot slot loopt het contact vaak via de verhuurmakelaar. Vragen worden dan direct aan de makelaar gesteld waardoor je zelf tijdens een werkdag of vakantie niet lastig gevallen wordt door de huurder. Kantoren van makelaars zijn goed bereikbaar. Vaak zorgen zij er zelfs voor dat ze 24/7 bereikbaar zijn in verband met mogelijke calamiteiten. 

Ga voor betrouwbare huurders

Je wil je huis uiteraard verhuren aan een betrouwbare huurder. StartHousing als verhuurmakelaar kiest graag voor jou de geschikte huurder. We zoeken geschikte woonruimtes voor expats, internationale bedrijven maar ook voor particulieren. In onze database staan veel interessante huurkandidaten die direct op zoek zijn naar een huurwoning.

Middels een deskundige werkwijze worden huurkandidaten uitgebreid gecontroleerd. Zo doen wij een identiteitscontrole, grondig antecedentenonderzoek en diverse credit checks. Met deze werkwijze houdt StartHousing zich aan de kwaliteitsnorm van VBO Makelaar en Huurcheck Nederland. Dit zorgt ervoor dat onze verhuurdossiers extra gevalideerd worden.

Profiteer van het netwerk van StartHousing

Door onze jarenlange ervaring als verhuurmakelaar hebben wij inmiddels zowel lokaal als internationaal een uitgebreid netwerk opgebouwd, bestaande uit Nederlandse huurders en expats. Huurders kunnen ons uiteraard op Funda en andere woningsites vinden, maar we bieden de woningen ook aan op sociale media, internationale websites en (in)formele contacten met collega makelaars en andere expats organisaties.

Wil jij graag je huis verhuren? Neem contact op met StartHousing en bied je woning aan.