Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Photo - Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon.
23 photos available

Rented: Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon.

Address: Mariastraat 4D, 7311 HL Apeldoorn
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 86 m²
Acceptance Immediately
Status Rented
€1,195 /mo
Rented

General

Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Gesitueerd op de hoek van het kleinschalige appartementencomplex. Het complex is gebouwd in 1989 en is voorzien van een afgesloten entree met intercom.

Het appartement is volledig geïsoleerd, wordt verwarmd middels een CV-installatie en heeft een eigen berging in de onderbouw. Het woonoppervlak... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Construction period 1989
Status Rented
Offered since 31 March 2021
Offered since 31 March 2021

Features

Offer
Reference number STRT001522
Asking price €1,195 per month
Deposit €1,250
Service costs €55 per month
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Rented
Acceptance Immediately
Offered since 31 March 2021
Last updated 12 April 2021
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1989
Isolations Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 86 m²
Content 265 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location City centre
Near public transport
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has a storage room Yes

Description

Gerenoveerd in hartje centrum gelegen, 3-kamerappartement op de 1e verdieping met royaal balkon. Gesitueerd op de hoek van het kleinschalige appartementencomplex. Het complex is gebouwd in 1989 en is voorzien van een afgesloten entree met intercom.

Het appartement is volledig geïsoleerd, wordt verwarmd middels een CV-installatie en heeft een eigen berging in de onderbouw. Het woonoppervlak is 86 m² en de inhoud is 265 m³.

De Mariastraat is voorzien met tal van winkels, horeca gelegenheden, cultuur zoals diverse erfgoederen, het openbaar vervoer en de uitvalswegen maken het wonen in deze straat extra aantrekkelijk. Het Raadhuisplein, de Hoofdstraat en het marktplein bevinden zich letterlijk om de hoek. Een uniek plekje, rustig en toch in het centrum van Apeldoorn. Uw auto kunt u in de omgeving Rustenburgstraat (ca. 200 m) parkeren middels een parkeervergunning van de gemeente Apeldoorn voor circa € 32,- per maand.

Indeling:

Entree, ruime hal met meterkast, kast met CV-ketel (Remeha Avanta 2018) en toilet, woonkamer met schuifpui het balkon van ruim 5 m² voorzien van houten vlonder. Ruime open keuken met (schier)eiland voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel, designradiator en aansluiting voor de wasmachine. Twee slaapkamers waarvan één met grote kledingkast.

Bijzonderheden:
- Compleet gerenoveerd met luxe keuken en badkamer;
- 3-Kamerappartement met balkon gesitueerd op het zuid-oosten;
- Gelegen op de hoek van het complex waardoor er veel zijramen zijn;
- Midden in het centrum van Apeldoorn;
- Eigen berging in de onderbouw;
- Parkeervergunning mogelijk via de gemeente.

Huurprijs:
Kale huur € 1.195
Servicekosten € 55