Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam Photo - Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam
21 photos available

Rented: Veerlaan 32a, 3072 ZW Rotterdam

Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 68 m²
Acceptance By consultation
Status Rented
€1,150 /mo
Rented

General

Een fijn en net 3-kamer appartement met balkon om de hoek van het altijd gezellige Deliplein in het hippe Katendrecht. Inpakken en intrekken! Als je wil genieten van het echte stadsleven, dan is dit appartement en de locatie echt perfect voor jou!
De entree van de woning is op de 1e verdieping. De woonkamer is ruim opgezet. Het heeft een fijne zithoek en ruimte voor een eettafel waaraan je ge... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Construction period 1990
Status Rented
Offered since 17 February 2021
Offered since 17 February 2021

Features

Offer
Reference number STRT001457
Asking price €1,150 per month (upholstered, indexed)
Deposit €1,150
Service costs €50 per month
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Rented
Acceptance By consultation
Offered since 17 February 2021
Last updated 31 May 2021
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1990
Surfaces and content
Effective area 68 m²
Content 230 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location At waterside
Near public transport
Residential area
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Has a balcony Yes

Description

Een fijn en net 3-kamer appartement met balkon om de hoek van het altijd gezellige Deliplein in het hippe Katendrecht. Inpakken en intrekken! Als je wil genieten van het echte stadsleven, dan is dit appartement en de locatie echt perfect voor jou!
De entree van de woning is op de 1e verdieping. De woonkamer is ruim opgezet. Het heeft een fijne zithoek en ruimte voor een eettafel waaraan je gezellig kunt tafelen. Vanuit de woonkamer heb je ook toegang tot het balkon. De halfopen keuken is gloednieuw en voorzien van de nodige inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat met ingebouwde afzuiger van Bora. In de keuken is ook een wasmachineaansluiting. Zo kun je de wasmachine netjes verbergen in een keukenkastje. In de woonkamer en keuken ligt een nette tegelvloer. Verder heeft het appartement twee goede slaapkamers, een badkamer met een douche en een wastafel met meubel en een separate toiletruimte met fontein. In de slaapkamers ligt een mooie donkerkleurige laminaatvloer. Kortom, een heerlijk appartement op een fantastische locatie in Rotterdam!

De wijk: Katendrecht, bij menig Rotterdammer beter bekend als De Kaap, is een populair schiereiland gelegen tussen de Maashaven en Rijnhaven in Rotterdam. Het Walhalla theater, het Deliplein, het SS Rotterdam en de Wilhelminapier zijn allen op korte afstand van de woning te vinden. Je kunt bij de Jumbo supermarkt terecht voor al jouw dagelijkse boodschappen of gaat naar de Fenix Food Factory voor de verse, ambachtelijke producten.
Openbaar vervoer voorzieningen: Op de Kaap pendelt buslijn 77 tussen Zuidplein en het ss Rotterdam. Deze bus stopt bijvoorbeeld ook bij metrohalte Rijnhaven, waarvan je met de metro verder kunt met de Randstad Rail richting Den Haag. Ook kun je lopend via de Rijnhavenbrug snel bij metrostation Wilhelminaplein komen en ben je in een mum van tijd in het stadscentrum. Eens op een andere manier jezelf vervoeren? Dan kun je met de watertaxi ook een heel eind komen in Rotterdam!
Restaurants en uitgaansgelegenheden: Zin in een hapje en een drankje om het weekend in te luiden? Dan kun je, je op het Deliplein uitleven! Bij Deli Bird eet je Thais, bij Bistro du Bac krijg je authentieke Franse gerechten of eens wat anders bij De Matroos en Het Meisje: je krijgt er wat de pot schaft. Ook de dynamische en culturele Wilhelminapier, met o.a. het Nieuwe Luxor Theater, film- en muziektheater LantarenVenster, Hotel New York en de Foodhallen, is via de Rijnhavenbrug op loopafstand voor het nodige vermaak.

Indeling: 1e verdieping: entree, hal, deels betegelde toiletruimte met toilet en fontein. Woonkamer: ± 25 m², met toegang tot het balkon (± 6 m²) Keuken: ± 8 m², voorzien van diverse apparatuur, t.w. een 4-pits inductie kookplaat met ingebouwde afzuiger van Bora, oven, vaatwasser en een koel- vriescombinatie. Ook is hier de wasmachineaansluiting Slaapkamer I: ± 11 m² Slaapkamer II: ± 7 m² Badkamer: ± 3 m², deels betegeld en voorzien van een douche en een wastafel met meubel.