Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen Photo - Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen
23 photos available

Rented: Gemeubileerde nette maissionette op leuke hoek gelegen

Address: Philips de Goedestraat 110, 3132 XS Vlaardingen
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 98 m²
Acceptance By consultation
Status Rented
€1,045 /mo
Rented

General

Leuke, in goede staat verkerende instapklare hoek maisonette op de tweede en derde woonlaag!

De ligging in de Vlaardingse Westwijk is op comfortabele afstand van diverse supermarkten, winkelcentra, scholen, een wijkcentrum en sportvoorzieningen. Ook het natuur- en receatiegebied De Broekpolder en Krabbeplas zijn dicht in de buurt. De woning is goed met de auto bereikbaar en er bevinden zich... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Construction period 1958
Status Rented
Offered since 26 October 2020

Features

Offer
Reference number STRT001321
Asking price €1,045 per month (furnished, upholstered)
Deposit €1,045
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Status Rented
Acceptance By consultation
Offered since 26 October 2020
Last updated 16 November 2020
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1958
Surfaces and content
Effective area 98 m²
Content 246 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway
Near park
Near public transport
Near school
On a quiet street
Open position
Residential area
Unobstructed view
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Has a storage room Yes

Description

Leuke, in goede staat verkerende instapklare hoek maisonette op de tweede en derde woonlaag!

De ligging in de Vlaardingse Westwijk is op comfortabele afstand van diverse supermarkten, winkelcentra, scholen, een wijkcentrum en sportvoorzieningen. Ook het natuur- en receatiegebied De Broekpolder en Krabbeplas zijn dicht in de buurt. De woning is goed met de auto bereikbaar en er bevinden zich diverse uitvalswegen in de nabije omgeving. Met het openbaar vervoer sta je in mum van tijd in het centrum van Rotterdam. Er is voldoende openbare parkeerruimte in de directe omgeving.

Deze aangename woning heeft een woonlaag met woonkamer met balkon op het westen, een open gebroken keuken, een hal en een toilet. De bovengelegen verdieping heeft 3 slaapkamers, een overloop en een mooie in 2016 vernieuwde badkamer. De woning is bereikbaar middels een lift op de begane grond alwaar ook de bergingbox is te vinden.

Indeling
Begane grond:
De entree van het gebouw heeft een afgesloten hal met deurbellen en intercom, brievenbussen, bewakingscamera's, trap naar de 3e verdieping. In de centrale hal van de flat is tevens de lift aanwezig.

2e Verdieping:
Binnenkomst in hal voorzien van trap naar slaapverdieping, toiletruimte met modern hangend toilet. Moderne balkongerichte woonkamer met goed meubilair en ruim balkon op het zonnige westen (voorzien van elektrische zonwering). De open keuken is voorzien van alle benodigde (inbouw) apparatuur. Verder is in de woonkamer is een ruime trapkast aanwezig waarin een nieuwe compacte HR ketel (2014) geplaatst is.

3e Verdieping:
Grote slaapkamer 1 aan de voorzijde ca. 4.55x2.95 voorzien van laminaatvloer en vaste garderobe kast over de gehele breedte. Slaapkamer 2 aan de achterzijde ca. 4.01x2.12 voorzien van laminaatvloer en (afgeschermde)opstelplaats voor wasmachine en droger. Slaapkamer 3 aan de achterzijde ca. 2.97x2.38 voorzien van laminaatvloer en vaste kast. Mooie moderne badkamer (2016 in wit/grijze kleurstelling, voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel met spiegelkastje en luchtafvoer. De gehele slaapverdieping is voorzien van rolluiken.

Bijzonderheden:
- Per 01-12-2020 beschikbaar;
- Gemeubileerd;
- Gelegen op hoek en met een ruim balkon.

Huurprijs:
Kale huur € 1045,-
Servicekosten: € 55,-