Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent! Photo - Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent!
19 photos available

Sold: Woning in een gerenoveerd appartement op dé locatie in Rotterdam, de Meent!

Address: Meent, 3011 JN Rotterdam
Type of residence Apartment, house with shared staircase, apartment
Plot size 408 m²
Liveable area 67 m²
Acceptance Immediately
Status Sold
€320,000
Sold

General

3-Kamer appartement midden in het bruisende centrum van Rotterdam, op een steenworpafstand van de Koopgoot, Coolsingel en het Stadhuisplein, op de wel bekende winkelstraat 'Meent'. De Meent wordt gekenmerkt door haar rijke historie van voor- en na de Tweede Wereldoorlog en is tegenwoordig dé plek om uit te gaan. Je vindt hier diverse restaurants, cafés en winkels welke alle bijdragen aan de gez... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, house with shared staircase, apartment
Construction period 1952
Status Sold
Offered since 21 July 2020

Features

Offer
Reference number STRT001225
Asking price €320,000
Service costs €128.60
Status Sold
Acceptance Immediately
Offered since 21 July 2020
Last updated 05 August 2020
Construction
Type of residence Apartment, house with shared staircase, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1952
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 408 m²
Effective area 67 m²
Content 150 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location City centre
Near public transport
Near school
On a busy street
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Has a balcony Yes

Description

3-Kamer appartement midden in het bruisende centrum van Rotterdam, op een steenworpafstand van de Koopgoot, Coolsingel en het Stadhuisplein, op de wel bekende winkelstraat 'Meent'. De Meent wordt gekenmerkt door haar rijke historie van voor- en na de Tweede Wereldoorlog en is tegenwoordig dé plek om uit te gaan. Je vindt hier diverse restaurants, cafés en winkels welke alle bijdragen aan de gezelligheid die deze plek uitstraalt. Ook de markt die zich een aantal keer in de week op het naastgelegen Binnenrotte bevindt, draagt hier aan bij.

De uitstraling van het appartement is zoals je van de locatie mag verwachten. Het appartement is net gerenoveerd. De muren zijn strak gestuukt en de badkamer is gloedje nieuw. De keuken heeft een moderne uitrusting gekregen en wauw, je loopt zo het ruime dakterras op waar een heerlijk zonnetje op valt.

Indeling
Ruime hal met deur naar slaapkamer, grote opbergruimte en nieuwe badkamer. De badkamer is voorzien van een luxe wastafelmeubel en riante douchegelegenheid. Het gehele sanitair en tegelwerk zijn van een kwalitatief hoogwaardig niveau. Doorloop naar keuken en woonkamer. De woonkamer, met uitzicht over de Meent, kent een doorgebroken muur wat hem erg ruim maakt. De keuken is voorzien van moderne uitrusting en je loopt er het ruime dakterras op.

Bijzonderheden
- Ge-wel-di-ge locatie;
- Gehele woning gerenoveerd;
- Nieuwe badkamer;
- Dubbel glas;
- Actieve V.v.E., €128,60 kosten per maand inclusief voorschot stookkosten;

Let op! De woning wordt zowel te koop als te huur aangeboden:
Verkoopprijs:
€320.000,-

Huurprijs:
- €1445,- kale huur;
- €55,- servicekosten;