45 photos available

For sale: Marsweg 6, 3893 GA Zeewolde

Type of residence House, villa, detached house, service accommodation
Plot size 825 m²
Liveable area 324.7 m²
€569,000
Price reduced

General

Opzoek naar een mooi afgewerkt vrijstaand woonhuis met bedrijfsruimte? Gevonden! Dit is de ideale plek om wonen en werken te combineren.

De bedrijfswoning is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein, midden in Zeewolde. Het pand ligt op loopafstand van openbaar vervoer, supermarkt, diverse scholen en de prachtige natuur van het Horsterwold. Met een oppervlakte van 250 m² en 4 slaapkamers bi... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, villa, detached house, service accommodation
Construction period 2004
Status Available
Offered since 19 January 2018

Features

Offer
Reference number STRT000368
Price €569,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Price reduced
Acceptance By consultation
Offered since 19 January 2018
Last updated 21 September 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, villa, detached house, service accommodation
Type of construction Existing estate
Construction period 2004
Surfaces and content
Plot size 825 m²
Effective area 324.7 m²
Content 700 m³
Surface area other inner rooms 195.5 m²
Surface area external, linked storage rooms 45.95 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Business park
Near public transport
Near school
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Opzoek naar een mooi afgewerkt vrijstaand woonhuis met bedrijfsruimte? Gevonden! Dit is de ideale plek om wonen en werken te combineren.

De bedrijfswoning is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein, midden in Zeewolde. Het pand ligt op loopafstand van openbaar vervoer, supermarkt, diverse scholen en de prachtige natuur van het Horsterwold. Met een oppervlakte van 250 m² en 4 slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte en mogelijkheden. Het is tevens mogelijk om een vijfde slaapkamer te creëren. Er is daarnaast zowel op de eerste als op de tweede verdieping een dakterras aanwezig.

De woning is gelegen op een kavel met een totale oppervlakte van 825 m² en beschikt over een ruime bedrijfshal met overheaddeuren van 200 m². Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, welke is af te sluiten. Tevens is er een kantoor gelegen tussen de bedrijfshal en de woning van 75 m². Ideaal voor een bedrijf aan huis!

Omschrijving
Parkeergelegenheid op eigen (afsluitbaar) terrein en op de openbare weg. De woning, het kantoor en de bedrijfshal hebben ieder een eigen entree.

Bedrijfsruimte:
Entree, binnenkomst in kantoorruimte, pantry, hal met trapopgang naar de eerste verdieping en separaat toilet. Kantoorruimte/pantry, geheel betegelde wasruimte, separate toiletruimte. De eerste verdieping beschikt over twee ruime kantoorruimtes. De garage en bedrijfshal hebben beide een aparte ingang en beschikken over overheaddeuren. De kantoorruimte is ook uitstekend geschikt als woonruimte.

Indeling woonhuis:

Begane grond:
Binnenkomst in ruime hal met toegang tot de WC en de trap naar de 1e verdieping. De ruime woonkamer beschikt over een praktische L-indeling. Aan de voorzijde zorgen de raampartijen voor veel lichtinval. Aan de achterzijde ligt de open keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van diverse (inbouw) apparatuur en wederom veel lichtinval. Vanuit de keuken is tevens het kantoor te bereiken

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot het dakterras, twee ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche, ruim ligbad en toilet.

2e Verdieping
Wederom een ruime overloop net veel bergruimte. Op deze verdieping zijn wederom twee slaapkamers gelegen, waarvan één ruime ouderslaapkamer.

Bijzonderheden:
- Parkeerplaats voor meerdere auto's op eigen terrein;
- Inpandige garage;
- Twee riante dakterrassen;
- Nabij scholen, supermarkt, OV en uitvalswegen
- Bouwjaar 2004;
- Het is voor deze woning niet vereist om een bedrijf te voeren;
- Eventueel bestaat de mogelijkheid om de bedrijfshal in verhuurde staat te kopen.