Beschrijving

Zeer ruim 3-kamer appartement op de tweede verdieping! Met de tram, bus of fiets bent u binnen 10 minuten in het centrum van Utrecht en met de auto binnen een paar minuten op de uitvalswegen A2, A27 en A12. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de auto en er is een privéberging voor bijvoorbeeld de fiets(en). In de directe omgeving van het appartement bevinden zich Park Transwijk, de groene Parkboulevard Amsterdam-Rijnkanaal en diverse winkelcentra.

Indeling
Begane grond:
Centrale hal/entree met brievenbussen, intercom, liften, trappenhuis en toegang tot de compartimenten waarin zich de bergingen bevinden. De bergingen hebben ieder een eigen (fiets) uitgang naar buiten. 

Tweede verdieping: 
Entree, hal, meterkast, toilet, bergkast, royale woonkamer met open keuken voorzien van nieuwe vaatwasser, kookplaat, afzuigkap en voldoende kastruimte. Vanuit de woonkamer toegang tot een fijn balkon. Twee ruime slaapkamers waarvan een voorzien van een inbouwkast. Badkamer voorzien van douche, wastafel en een wasmachine aansluiting. 

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 1 oktober 2022;
- Gestoffeerd;
- Huurperiode onbepaalde tijd, minimaal 12 maanden;
- Voldoende gratis parkeergelegenheid om het gebouw; 
- Dichtbij Park Transwijk en kinderboerderij; 
- Het appartementencomplex beschikt over een eigen huismeester, deze houdt toezicht op het gebouw; 
- Eigen berging in de onderbouw; 
- Inkomenseis: 3 keer de huur als brutosalaris.

Huurprijs:
- Kale huurprijs: € 1.425,-
- Servicekosten: € 55,-
- Voorschot water: € 10,-
- Totale huurprijs: € 1.490,- (excl. G/E)

- Waarborgsom € 1.490,-

Kenmerken