Beschrijving

Dit riante appartement gelegen in het nieuwbouwcomplex Pablo is per direct beschikbaar! De woning beschikt over 2 ruime slaapkamer, een badkamer met ligbad en douchecabine en een ruim en zonnig balkon. 

De woning is gelegen in de wijk Terwijde, op loopafstand van het Station Terwijde en het winkelcentrum Terwijde. Tevens is het Leidsche Rijn Centrum nabij gelegen. Hier bevinden zich diverse restaurantjes en winkels. Ten opzichte van uitvalswegen is de ligging van de woning ook ideaal, A2, A12, A27 en A28 zijn snel te bereiken.

Indeling.
Begane grond:
Binnenkomst in een hele ruime hal met trapopgang en lift.

Derde verdieping:
Binnenkomst in een lange hal welke toegang geeft tot alle vertrekken van de woning. Aan de voorzijde zijn de twee ruime slaapkamers gelegen. De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, douchecabine en ligbad. Er is een separaat toilet aanwezig. De wasmachine aansluiting bevindt zich in een aparte ruimte waar ook erg veel opbergruimte is. De woonkamer is een prettige lichte ruimte welke toegang geeft tot het ruime balkon. De keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per direct;
- Gestoffeerd;
- Huurperiode onbepaalde tijd, minimaal 12 maanden;
- Ruim balkon;
- Parkeerplaats op afgesloten terrein;
- Inkomenseis: 3 keer de huur als brutosalaris.

Huurprijs:
- Kale huurprijs: € 1.750,- (excl. G/W/E)
- Servicekosten: € 45,- (excl. G/W/E)
- Totale huurprijs: € 1.795,- (excl. G/W/E)

Waarborgsom: € 1.795,-

Kenmerken