Omschrijving

Karakteristieke bovenwoning in het centrum van Utrecht, per direct beschikbaar!

De Ridderschapstraat ligt midden in het oude Utrechtse stadscentrum direct om de hoek van de Wittevrouwenstraat met zijn vele koffietentjes en andere horeca. De Stadsschouwburg, het Janskerkhof, de Neude, het Utrechtse stadscentrum en het Centraal Station zijn op zeer korte afstand gelegen. In de buurt zijn diverse winkels, supermarkten, restaurants, scholen en kinderopvang gevestigd. Tevens goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen. Parkeren kan direct voor de deur met vergunning op de openbare weg. De Ridderschapstraat is een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer.

Indeling:

De entree is gelegen op de begane grond, u neemt de trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Het betreft een ruime en lichte woning.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkamer met aansluitend de open keuken. Deze is ruim en voorzien van openslaande deuren die toegang geven tot het grote balkon. De open keuken is voorzien van een 4-pits gastoestel. 
De openslaande deuren geven toegang tot het balkon, het balkon is zeer ruim en beslaat de hele lengte van de woonkamer.

Aan de voorzijde bevindt zich de zeer ruime en lichte slaapkamer. De raampartij beslaat de volledige lengte van de ruimte.
Gelegen tussen de woonkamer en de slaapkamer is de zeer nette en complete badkamer. De badkamer beschikt over een wastafel, wc en douche.

De woning:
- Woning met veel karakter
- 2-kamer appartement gesitueerd op de tweede verdieping
-  1 slaapkamer
- Balkon
- Huurprijs € 1200,-   excl. g/w/l

Bijzonderheden
- Gestoffeerd
- Per direct beschikbaar 
- minimale huurtermijn van 12 maanden, optie tot verlenging

Waarborgsom: € 1200,-

Kenmerken