Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum! Foto - Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum!
19 foto's beschikbaar

Verhuurd: Ruim en zonnig gemeubileerd 3-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum!

Adres: Stadionlaan 23, 3583 RA Utrecht
Type object Appartement, bovenwoning
Woonoppervlakte 80 m²
Aanvaarding Direct
Status Verhuurd
€ 1.400,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Ruim en zonnig gemeubileerd 4-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum!

Indeling:

Begane grond:
Gezamenlijke entree met trapopgang en lift.

Derde verdieping:
Hal welke toegang biedt tot alle vertrekken van de woning. De lichte woonkamer heeft een eetkamer ensuite. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken welke gelegen is op het z... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, bovenwoning
Bouwperiode 1958
Status Verhuurd
Aangeboden sinds Vrijdag 7 april 2023

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer STRT002251
Huurprijs € 1.400,- per maand
Borg € 1.650,-
Servicekosten € 250,- per maand
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Vrijdag 7 april 2023
Laatste wijziging Vrijdag 21 april 2023
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 4e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1958
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 80 m²
Inhoud 200 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan drukke weg
Dichtbij openbaar vervoer
Nabij snelweg
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Heeft een balkon Ja

Beschrijving

Ruim en zonnig gemeubileerd 4-kamerappartement gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en op slechts 10 min. van het centrum!

Indeling:

Begane grond:
Gezamenlijke entree met trapopgang en lift.

Derde verdieping:
Hal welke toegang biedt tot alle vertrekken van de woning. De lichte woonkamer heeft een eetkamer ensuite. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken welke gelegen is op het zuiden.
De keuken is voorzien van koelkast, vriezer, combi oven/magnetron, vaatwasser, wasmachine en voldoende kastruimte. De badkamer beschikt over een douche en wastafel en er is een separaat toilet aanwezig.

Bijzonderheden:
- Per direct beschikbaar;
- Huurperiode 24 maanden, met optie tot verlenging;
- Gemeubileerd;
- Op loopafstand van openbaar vervoer en een supermarkt;
- Balkon op het zuiden;
- Inkomenseis: 3 keer de huur als brutosalaris.

Huurprijs:
- Kale huur: € 1.400,-
- Servicekosten: € 250,- (incl. G/W/E tv en internet)
- Totale huurprijs: € 1.650,- (incl. G/W/E tv en internet)

- Waarborgsom: € 1.650,-