Beschrijving

Gestoffeerd 3-kamer appartement per direct beschikbaar!

In de directe omgeving van de woning zijn diverse winkels en scholen, waaronder de International School. Winkelcentrum Kanaleneiland ligt op minder dan 5 minuten loopafstand, waar diverse speciaalzaken en 2 supermarkten zitten. De tram naar Utrecht CS stopt, evenals de bus, om de hoek. Maar ook op de fiets is de binnenstad en het Centraal Station eenvoudig te bereiken. 

De woning is op de vierde verdieping gelegen, per direct beschikbaar en beschikt over 1 balkon aan de achterzijde van de woning. Tevens is er een lichte woonkamer, twee slaapkamers en een nette keuken.

Indeling:
Begane grond:
Bellentableau met postbussen, entree gebouw, hal met trapopgang naar de bovengelegen verdiepingen.

Vierde verdieping:
Entree woning, binnenkomst in de hal welke toegang verleent tot beide slaapkamers, woonkamer, keuken en het separaat toilet. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en de tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, maar wordt verhuurd zonder bed. De keuken biedt toegang tot het balkon. De woonkamer heeft grote raampartijen aan de voor- en achterzijde, waardoor er veel lichtinval is. Via de woonkamer is de badkamer te bereiken, welke beschikt over een wasbak en een inloop douche.

Bijzonderheden;
- Gestoffeerd;
- Huurperiode 24 maanden met optie tot verlenging;
- Per direct beschikbaar;
- Stadsverwarming.

Huurprijs:
- Kale huur € 1.150,-
- Service kosten € 50,- (excl. G/W/E)
- Totale huurprijs € 1.200,-

- Waarborgsom € 1.200,-

Kenmerken