Beschrijving

Gelegen aan de groene en statige Maliebaan komt dit uitstekend onderhouden 2 of 3 (inclusief vide) kamerappartement beschikbaar. De woning is gelegen in een kleinschalig complex, welke zeer fraai is afgewerkt aan de buitenzijde en van afstand al in het oog springt. Het appartement beschikt over een zonnig balkon en berging op de begane grond.

De omgeving kenmerkt zich door de vele historische gebouwen. Ook het complex waar dit appartement is gelegen is halverwege de 19e eeuw gebouwd. De historische omgeving zorgt er samen met de levendige buurt voor dat de wijk Oudwijk een zeer gewilde plek is om te wonen. Zowel de Nachtegaalstraat als de Burgemeester Reigerstraat zijn letterlijk om de hoek gelegen, waar diverse winkels, supermarkten en eetgelegenheden zijn te vinden.

Indeling:

Begane grond:
Algemene entree, bellentableau, brievenbussen en trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Entree in de hal, separaat toilet, woonkamer met open keuken aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur zoals vaatwasser, elektrische kookplaat, afzuigkap en koelvriescombinatie. Vanuit de woonkamer is tevens de videkamer te bereiken.

Aan de achterzijde van de woning is de riante slaapkamer gelegen welke beschikt over een ingebouwde kastenwand en airconditioning. De slaapkamer biedt tevens toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een inloopdouche wastafelmeubel en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- Gezonde en actieve VvE;
- Maandelijkse VvE-bijdrage € 180,-;
- Inclusief berging op de begane grond;
- Warm water middels boiler;
- Gemeentelijk monument.

Kenmerken