Huis verhuren Utrecht

Verhuurmakelaar Starthousing kunt u inschakelen als u uw huis wilt verhuren in Utrecht. Wij verhuren van eengezinswoningen tot aan kamers en appartementen voor zowel langere als korte periodes. Eventueel kunnen wij ook het financieel- en technisch beheer verzorgen.

Tijdelijk uw huis verhuren in Utrecht

Als u tijdelijk uw huis wilt verhuren in Utrecht, dan helpen wij u aan tijdelijke huurkandidaten zoals expats. Om uw huis tijdelijk te verhuren helpen we u met de aanvraag van een Leegstandswet vergunning in Utrecht. Indien u voor een langere periode naar het buitenland gaat kan ook verhuur met een Diplomatenclausule uitkomst bieden.

Bereken jouw verhuurprijs

Via deze tool krijg je een indicatie van de verhuurprijs van jouw woning.

huis verhuren in utrecht verhuurprijs berekenen

Huurkandidaten / huurders Utrecht

Voor vele expats, internationale bedrijven en particulieren zijn wij voortdurend op zoek naar geschikte woonruimte in Utrecht. Onze database bevat continu veel interessante huurkandidaten / huurders die via een makelaar direct op zoek zijn naar een huis of appartement.

Kwaliteit

Wij checken als VBO verhuurmakelaar onze huurkandidaten zeer uitgebreid middels een grondig antecedentenonderzoek, identiteitscontrole en diverse credit checks. Dit verzorgen wij ook bij verhuur aan expats. Onze werkwijze is volgens de kwaliteitsnormen van VBO makelaar en Huurcheck Nederland. Hierdoor worden onze verhuurdossiers extra gevalideerd.

Marketing

Met ons marketingsysteem publiceren wij woningen op alle huurwoningen sites van Nederland en de belangrijke internationale verhuur aan expat sites. Hierdoor worden onze woningen getoond aan alle woningzoekenden.

Partner Expat Center Utrecht    
Als partner van het Expat Center Utrecht hebben wij goede banden met de expats die naar de regio Utrecht komen.    

Preferred Partner internationale bedrijven, ziekenhuizen en universiteiten    
Inmiddels hebben wij banden opgebouwd met de vele internationale organisaties uit de regio Utrecht waarvoor expats naar Nederland en Utrecht komen. Wij stellen je woning rechtstreeks bij deze gerenommeerde Utrechtse bedrijven, ziekenhuizen, expat organisaties en universiteiten voor. 

Bereken gratis de huurprijs van een huis in Utrecht, biedt direct een huis te huur aan of bekijk onze kwalitatieve werkwijze.

Meer informatie? Wij zijn bereikbaar via 030 - 207 00 10, utrecht@starthousing.nl of kom langs bij één van onze kantoren.

huis verhuren Utrecht expats 

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Verificatie
Deze simpele vraag/antwoord-test is om spam tegen te gaan. Bewijs dat je een persoon bent en geen spambot.