Succesvol je huis verkopen in Utrecht

Succesvol en snel voor een goede prijs je huis verkopen in Utrecht? StartHousing helpt je met professionele en deskundige begeleiding. We staan voor een zorgeloos en optimaal verkoopproces. Met een eerlijke prijs, waarin je alleen betaalt voor wat je echt nodig hebt.

Waarom StartHousing?

 • Jarenlange ervaring als makelaar in Utrecht
 • Persoonlijke en actieve ondersteuning 
 • Voor woningverkoop worden we op Funda met een 9,0 beoordeeld
 • No cure no pay. Als we je geen resultaat bieden, hoef je ons ook niet te betalen 
 • We verkopen jouw huis compleet afgestemd op de huidige situatie van de woningmarkt
 • Ontzorging, precies waar je die nodig hebt
 • Verkoop van alle mogelijke woningen, van appartementen tot eengezinswoningen en nieuwbouwwoningen
 • We verzorgen het gehele verkooptraject; verkoopplan, professionele woningfotografie, plaatsing op Funda, bezichtigingen, onderhandelingen en overdracht 

Bereken gratis je woningwaarde

Je huis verkopen start met het inschatten van de woningwaarde. Ben je zelf benieuwd naar wat je woning waard is? Klik dan hier en ontvang binnen een paar minuten een gratis waardebepaling. 

bereken woningwaarde button

Je huis verkopen in Utrecht

De lokale huizenmarkt in en rond Utrecht staat er gunstig voor, de gemiddelde verkooptijd is een kleine maand. Veel mensen denken dat je daardoor geen makelaar nodig hebt. Maar het verkoopproces is een tijdrovend gebeuren, waar je je in vergist. Daarom zijn we er gedreven in onze expertise in te zetten om huisverkopers volledig te ontlasten.

Onze klanten prijzen ons voor de kwaliteit van onze begeleiding, communicatie en betrokkenheid. We nemen met aandacht en luisterend oor het totale verkoopproces voor onze rekening. Met als doel een snelle en succesvolle verkoop te realizeren, daar staan we voor.

Hoe we dat aanpakken

1. Voorbereiding en onderzoek

We onderzoeken hoe we je het beste kunnen begeleiden en naar wat jouw woning uniek maakt en hoe we dit kunnen presenteren naar potentiële kopers.

2. Verkoopplan, presentatie en prijsstelling

Bepalen van de vraagprijs, opstellen van verkoopplan en het professioneel in beeld brengen van je woning. Met specialisten op het gebied van woningfotografie en -video, 3-D plattegronden en pakkende teksten. We plaatsen je woning onder meer op Funda en op onze Facebook pagina, die door meer dan 5.000 mensen gevolgd wordt.

3. Bezichtigingen en onderhandeling

Verzorging van bezichtigingen, waarin we geïnteresseerden rondleiden door hun potentiële droomhuis. En als dit tot verkoop leidt nemen we de prijsonderhandelingen op ons. 

4. Juridische afhandeling en overdracht

Afhandeling van alle formele processen die gerelateerd zijn aan de verkoop en overdracht.

huis verkopen utrecht met starthousing team

Klantbeoordelingen

 • “Fantastische begeleiding van A tot Z en een slimme, unieke verkooptactiek die ik bij andere partijen niet tegenkwam.”
 • “Snelle reactie, snelle acties, betrouwbaar, uitstekende communicatie en nog veel. Ervaar het zelf en u bent een tevreden ver(koper).”
 • “Contact met de makelaar verliep zeer prettig. Afspraken en beloftes worden structureel nagekomen.”
 • “Rustige en vakkundige makelaar die de tijd neemt om te luisteren en vragen te beantwoorden."
StartHousing wordt gemiddeld met een 9 / 10 beoordeeld. Deze beoordeling is gebaseerd op 14 reviews.

Het StartHousing netwerk

Door onze focus op de expatmarkt hebben we zowel lokaal als internationaal een uitgebreid netwerk en werkgebied opgebouwd. Kopers vinden ons niet alleen via Funda, maar ook via social media, internationale websites en (in)formele contacten met collega makelaars en expat organisaties. Zo brengen wij nieuwe woningen dagelijks onder de aandacht bij meer dan 3.500 nationale en internationale woningzoekers die zich bij ons hebben ingeschreven.

Neem contact op

Meld direct je woning aan!

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.