Succesvol verkopen met StartHousing Utrecht

Wat zoek je in een makelaar uit Utrecht? Ben je op zoek naar een makelaar die ontzorgt, de pluspunten van de woning op juiste waarde kan inschatten en in staat is om de woning bij een zo groot en gericht mogelijk publiek zodanig bekend te maken dat jouw doel wordt bereikt: een geslaagde verkoop van de woning? 

Daarom beginnen we door goed te luisteren. Een goed gesprek waarin de wensen en mogelijkheden duidelijk worden en vervolgens een plan van aanpak wordt samengesteld wat voor jou en de woning het beste werkt.  

Bereken gratis je woningwaarde

Ben je benieuwd wat je huidige woning waard is? Vraag dan met onze online tool een gratis waardebepaling aan. 

bereken woningwaarde button 

Je wilt een actieve en betrokken verkoopspecialist 

Als VBO gecertificeerde makelaars adviseren we hoe de woning zo optimaal mogelijk in de markt te zetten. Bijvoorbeeld door het onderbouwen van de waarde door middel van lokale markcijfers en referentiepanden.   

Professionele presentatie

Het goed presenteren van de woning is essentieel voor het verkoopproces. Professionele woningfotografie, voorafgegaan door stylingadvies, interactieve 3-D plattegronden, 360-graden foto's en pakkende teksten in het Nederlands en Engels. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die ons verkoopplan als makelaar in Utrecht omvat. 

Het StartHousing netwerk

Door onze focus op de expatmarkt hebben wij zowel lokaal als internationaal een uitgebreid netwerk opgebouwd. Kopers vinden ons niet alleen via Funda, maar ook via Social Media, internationale websites en (in)formele contacten met collega makelaars en expat organisaties. Zo brengen wij nieuwe woningen dageljks onder de aandacht bij meer dan 3500 nationale en internationale woningzoekers die zich bij ons hebben ingeschreven.

Klantenbeoordelingen

StartHousing wordt gemiddeld met een 9 / 10 beoordeeld. Deze beoordeling is gebaseerd op 14 reviews.

Het verkoopproces

Nadat wij het vertrouwen hebben ontvangen om jouw woning in Utrecht te verkopen, gaan we aan de slag. Hierbij lopen we de volgende stappen door:

Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
Fase 2: Verkoopplan, presentatie & prijsstelling
Fase 3: Bezichtigingen en onderhandeling
Fase 4: Juridische afhandeling en overdracht

Natuurlijk is dit een zeer beknopte weergave van het verkoopproces. Voor uitgebreide informatie geven wij graag een toelichting. 

Neem contact op via onderstaand formulier

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.